Orchestra și Corul Filarmonicii

orchestra-si-corul-filarmoniciiMoldovan Proactive Agency oferă spectacole de dimensiuni mai ample pentru evenimente cu adevărat deosebite grație colaborării cu Orchestra Simfonică și Corul Filarmonicii Naţionale a Republicii Moldova.

Vă prezentăm deci:

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” ce numără peste 80 de instrumentiști de înalt profesionalism care realizează cu mari aprecieri și recunoștințe o activitate concertistică intensă nu doar pe teritoriul țării, dar și în afara acesteia.

și, pe de altă parte –

Capela Corală Academică „Doina”, colectiv coral al Moldovei cu tradiții bogate și de mare valoare artistică, este formată din 70 coriști, printre care și solişti de ţinută profesională excepțională.

Două colective care definesc realitatea muzicală a Republicii Moldova cu o activitate academică caracterizată de concerte și turnee cu muzică simfonică, vocal-simfonică, dar și prestații cu muzică de divertisment. Astfel, am ținut o serie de concerte cu repertoriu de mare popularitate, coloane sonore sau muzică pop, acompaniind interpreți de talie națională și mondială.

Una dintre experiențele de care ne amintim cu deosebită plăcere este o căsătorie religioasă ce a avut loc la Catedrala Catolică din Chișinău, unde mirii au dorit să creeze o atmosferă în deplină armonie cu importanța și spiritul zilei lor, la care a sunat Marea Misă în do minor de W.A. Mozart în interpretarea de excepție a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naţionale, a Capelei Corale Academice „Doina” și a 4 soliști invitați.

Mai multe detalii despre aceste două colective le puteți afla de pe site-ul official al Filarmonicii: http://filarmonica.md/new/
filarmonica.md/new