Orchestra și Corul Filarmonicii Naționale

Orchestra și Corul Filarmonicii Naţionale a Republicii Moldova

MoldProAgency oferă spectacole de dimensiuni mai ample pentru evenimente cu adevărat deosebite grație colaborării cu Orchestra Simfonică și Corul Filarmonicii Naţionale a Republicii Moldova.

Vă prezentăm deci:

Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” ce numără peste 80 de instrumentiști de înalt profesionalism care realizează cu mari aprecieri și recunoștințe o activitate concertistică intensă nu doar pe teritoriul țării, dar și în afara acesteia.

și, pe de altă parte –

Capela Corală Academică  „Doina”, colectiv coral al Moldovei cu tradiții bogate și de mare valoare artistică, este formată din 70 coriști, printre care și solişti de ţinută profesională excepțională.

Două colective care definesc realitatea muzicală a Republicii Moldova cu o activitate academică caracterizată de concerte și turnee cu muzică simfonică, vocal-simfonică, dar și prestații cu muzică de divertisment. Astfel, am ținut o serie de concerte și turnee cu repertoriu de mare popularitate, coloane sonore sau muzică pop, acompaniind interpreți de talie națională și mondială.

Mai multe detalii despre aceste două colective le puteți afla de pe site-ul official al Filarmonicii:

http://filarmonica.md/new/