Philharmonic Proactive Orchestra


Philharmonic Proactive Orchestra este una dintre formațiile de bază a proiectului MoldProAgency.
Orchestra a fost creată în anul 2005 la solicitarea publicului din Chișinău de către dirijorul principal al Filarmonicii Naționale din Chișinău, maestrul Mihail Agafița, Artist al Poporului a Republicii Moldova.

În componența Philharmonic Proactive Orchestra  intră cei mai activi și talentați mebri ai Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Naționale din Chișinău care sunt gata să vă ofere o muzică de calitate și o prezență artistică impecabilă, creând o atmosferă deosebită și clipe de neuitat.

Obiectivele noastre sunt reprezentate, în principal, de crearea de experiențe muzicale inedite și de propagarea muzicii clasice ușor accesibile.

Deținem o experiență semnificativă în domeniu ce însoțește  fiecare participare a noastră la numeroasele recepții, decernări de premii, petreceri private, aniversări ale marilor companii, lansări de produse, inaugurări și la multe alte evenimente importante.

Muzica noastră sună în cele mai prestigioase săli și locații ale Moldovei și României, dar și în aer liber. Suntem deci flexibili și putem merge oriunde alegeți Dumneavoastră pentru a crea împreună un spectacol unic și plin de inspirație.

Repertoriul pe care îl abordăm este unul foarte divers, de la muzică instrumentală clasică la muzică de divertisment,  pop simfonic și tango simfonic,  dar și aranjamente originale ale unor piese arhicunoscute,  jazz,  café-concert și muzică de film.

Un concert în plin sens al cuvântului  sau o seară liniștită cu muzică ambientală? Alegerea vă aparține! Iar o combinație reușită între aceste două scenarii ar oferi evenimentului Dumneavoastră un contrast plin de eleganță.

Philharmonic Proactive Orchestra  este compusă din 18 muzicieni, aceasta incluzând instrumente cu corzi, pian, chitară bas și percuție, la care se adaugă și soliștii noștri permanenți – soprană, nai și vioară.

Spectacolele noastre pot fi prezentate și în variantă acustică, dar și cu suportul echipamentelor de sonorizare.

Așadar, Philharmonic Proactive Orchestra este alegerea perfectă pentru evenimentul Dumneavoastră!