Muzică aleasă pentru un eveniment select de la cvartetul de coarde Select Cvartet

 

Prezenaţa formaţiei Select Strings Quartet sau mai simplu zis Select Cvartet, la diverse evenimente mondene oferă o notă de eleganță acestora și nu poate decât să le facă cinste celor care aleg să-și organizeze evenimentul într-un stil nobil și select.
Format din 4 muzicieni profesioniști: două viori, chitară și contrabas, cvartetul de coarde Select reprezintă cu demnitate și onoare Filarmonica Națională a Moldovei – laborator al muzicii de cel mai înalt rang.

Cu o experiență solidă de peste 10 ani, acumulată, prin prezența sa la multiple reuniuni și recepții importante dar și oferind clipe de bucurie publicului larg la nunți și onomastici, Select Cvartet vine cu un repertoriu foarte vast, format din melodii alesese și o interpretare de înaltă calitate, creând o atmosferă deosebită și clipe de neuitat.

Totodată important de menționat este alternativa, pe care formaţia Select Cvartet o propune față de un cvartet de coarde clasic – o sonoritate mai amplă, mai bogată, mai interesantă – toate datorită unei transformări miraculoase – chitara oferă o pulsație gipsy și latino, contrabasul adaugă amploare sonoră, plus virtuozitatea și dulceața celor două viori – toate formează un ansamblu remarcabil – Select Cvartet.

Spectacolele noastre pot fi prezentate și în variantă acustică, dar și cu suportul echipamentelor de sonorizare.

Așadar, cvartetul de coade Select Cvartet este alegerea perfectă pentru nunta Dumneavoastră, orice eveniment corporativ sau aniversare!!!

Select Cvartet

 


Un alt concept de succes al proiectului MoldProAgency este o soluție de avangardă, o formație de tip absolut nou pe piața din Moldova și România – Select Strings Sextet – compusă din 6 muzicieni: un cvartet de coarde, la care se adaugă o chitară și un contrabas, instrumente ce îmbogățesc semnificativ sonoritatea plină de rafinament a unui cvartet de corzi.

Formația de Sextet poate fi extinsă prin alăturarea unui pian sau percuție, aceasta reprezentând o opțiune pentru Dumneavoastră.

Suntem deci mereu gata să vă oferim un excelent aperitiv musical, condimentat cu dragoste și temperament, înveșmântat în ținute de seară elegante, perfect asortate la evenimentul D-stră!!!

Select Strings Sextet